Over de auteur

Foto Eric Goubin Eric Goubin is wetenschappelijk medewerker bij Kortom en hoofdlector en senior researcher aan de Thomas More hogeschool. Hij realiseert studies, publicaties en lezingen met betrekking tot overheids- en socialprofitcommunicatie.

Eric Goubin studeerde communicatiewetenschappen en politieke wetenschappen aan de VUBrussel. In zijn loopbaan was hij achtereenvolgens journalist, communicatiecoördinator, docent, opleidingshoofd en onderzoeksdirecteur. Hij stond aan de wieg van het kenniscentrum Memori. Sinds 2014 legt Eric zich helemaal toe op analyses en studiewerk voor Memori en Kortom.

TwitterLinkedin

Boek Eric voor een workshop

Een frisse kijk op het communicatiebeleid van je organisatie? Een interne workshop over communicatieplanning organiseren? Of over een van de vele andere thema’s in Tante Mariette en haar fiets? Je kan Eric boeken voor een workshop of een keynote (340 euro per dagdeel (exclusief btw)).

We werken met plezier een opleiding voor je uit. Daarvoor neem je rechtstreeks contact op met Eric: eric@kortom.be.

Volg een Kortomopleiding

Een communicatieprofessional leert levenslang: maak kennis met ons aanbod en kies een opleiding die je past. Specialisten en collega’s uit het werkveld begeleiden je naar meer expertise en een bredere ontwikkeling.

Klik hier om onze activiteiten te bekijken.