Gamers werken de Sint-Romboutstoren af voor Visit Mechelen

Het is geen geheim dat de Sint-Romboutstoren niet af is. Maar hoe zou jij de toren afwerken? GameForce, de grootste Belgische gamingbeurs, daagde gamers uit om met Minecraft aan de Sint-Romboutstoren te bouwen en zo een weekendje Mechelen te winnen.

Gamers zijn bezig met spitstechnologie, zoals VR, en laat dat nu net de manier zijn om Mechelen, de thuishaven van de grootste Belgische gamingbeurs GameForce, ook te ontdekken.

Er valt doorheen het jaar meer te beleven in Mechelen dan enkel GameForce en ook dat kan met technologie die gamers heel nauw aan het hart ligt, met name VR. Visit Mechelen heeft immers de bekendste toren uit de stad, de Sint-Romboutstoren, helemaal klaargemaakt voor een VR-bezoekje.

Op GameForce kon je zelfs kunnen meebouwen aan de Minecraft-versie van deze Sint-Romboutstoren (begeleid door een Minecraft-expert) en je kon er zelfs een weekendje Mechelen mee winnen, met overnachting in één van de lokale hotels.

https://toerisme.mechelen.be/

 

Geef een reactie