De gevatte mokken van Schoten al gezien?

Gemeente en OCMW van Schoten smelten samen. Een communicatiecampagne werd op gang getrokken, met mokken met ludieke slogans als fijne gadgets voor elk personeelslid.

Deze week krijgt elk personeelslid van gemeente en OCMW Schoten een koffiemok. Dit kadert in het communicatietraject rond de synergie tussen gemeente en OCMW, dat de naam ‘Samen beter voor Schoten’ kreeg.

Die slogan vind je op de mokken, samen met een gevatte slogan en enkele typische gemeente- en OCMW-figuren. Samen met de mok ontvangt elk personeelslid een uitnodiging voor een workshop over de waarden en normen van de nieuwe organisatie.

Deze workshops worden intern georganiseerd volgens een draaiboek opgesteld door de communicatie- en personeelsdienst en begeleid door vertegenwoordigers van het managementteam.

Geef een reactie