Afbeelding Stad Roeselare_melding_1788

Gebruiksgemak bij de stad Roeselare: kies zelf je kanaal

Afbeelding Stad Roeselare_melding_1788

De stad Roeselare maakt werk van de verbetering van de dienstverlening en daarom lanceerde de stad in 2017 betere openingsuren, meer afspraakmogelijkheden en een nieuw gratis contactnummer.

Inwoners en gebruikers van Roeselare kunnen op het centrale nummer 1788 terecht voor meldingen in verband met het openbaar domein (gebreken aan wegen, verkeersborden, onderhoud van groen, zwerfvuil, …) en voor eerder algemene vragen over de stadsdiensten (openingstijden, maken van een afspraak, klachten over dienstverlening, suggesties, …).  Het nieuwe contactnummer is op verschillende manieren bereikbaar : bellen naar het nummer 1788, online via www.1788.be, e-mailen naar 1788@roeselare.be of via WhatsApp op het nummer 0499 92 1788.

Meer weten? www.roeselare.be

Geef een reactie